Spor

“Biz Aynı Denizi Paylaşan İki Ülkeyiz ve Burada Olmaktan Mutluyum”

"Çok kaliteli oyuncular gördüm. Herkesten en iyisini almaya çalışacağız. Biz aynı denizi paylaşan iki ülkeyiz ve burada olmaktan mutluyum."

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçakla Atina’ya gelen Fatih Terim Atina’da ilk açıklamasını yaptı.

Fatih Terim Elefterios Venizelos Havalimanına gelişiyle birlikte ilk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

blank

“Çok memnun oldum. Başkanla yaptığımız görüşme çok uzun sürmedi çünkü sahip olduğumuz enerji çok güçlüydü ve dolayısıyla buna ihtiyaç yoktu. Başkan ne istediğini biliyordu ve planla birlikte bana düşünmeme gerek kalmadığını söyledi ve ben de teklifi hemen kabul etmeye karar verdim.

Elbette Yunan ligini takip ediyorum ve Panathinaikos, Olimpiakos ve AEK’i tanıyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tam kontrole sahip değilim, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede takımın eksiklerimizi görmesini ve üzerinde çalışmasını istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Panathinaikos’un şampiyonluğu almayalı yıllar var. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıda dökmem, onlar kalbimdendir. Şampiyonada da bu tavrı sergileyeceğime inanıyorum. 4 takım arasında rekabet var. Rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak şampiyonluğu özlüyoruz, Avrupa’yı özlüyoruz, dolayısıyla hedeflerimiz çok açık. Öyle veya böyle başkanla bu konuyu konuştuk.

Başkanla ilk etapta 6 ay konuştuk ama 1,5 yılı tamamladık çünkü bir hedefimiz var ve bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Geçen yıl Panathinaikos sonuna kadar mücadele etti ve bu yıl da takımla birlikte mümkün olduğu kadar sıkı mücadele etmemizi istiyorum. Çok kaliteli oyuncular gördüm. Herkesten en iyisini almaya çalışacağız.

Bir şey daha eklemek istiyorum. Ben denizin karşı yakasındanım, Sayın Erdoğan’dan Panathinaikos’a geldiğim için beni tebrik eden bir telefon aldım. Türk Milli Takımı’na hizmet ettim. Biz aynı denizi paylaşan iki ülkeyiz ve burada olmaktan mutluyum. Eşim de gelecek ve yeni ortamda başlayacağız. Ben Fiorentina’dayken Ataman İtalya’daydı. Şimdi de aynı şekilde mutluyum.”

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu