Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Başkan Caner Müftü Şerif’in Ziyareti Hakkında CNN’e Çarpıcı Açıklamada Bulundu

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam CNN.gr gazetesine Müftü Şerif’in ziyaretine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam CNN.gr gazetesine Müftü Şerif’in ziyaretine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’in Batı Trakya Türk Azınlığı Belediye Başkanlarına gerçekleştirdiği “Hayırlı Olsun” ziyareti Yunan basınında geniş yer buldu.

CNN.gr gazetesi konuya ilişkin Başkan Caner İmam ile irtibata geçtiğini ve Başkan İmam’ın konuya ilişkin dile getirdiklerini Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’ı, ziyaret etmesi CNN.gr sitesinde haber oldu. Başkan Caner İmam ile temasa geçen CNN.gr gazetesi, Müftü İbrahim Şerif’in ziyareti ile ilgili soruya ilişkin Başkan Caner İmam’ın  dile getirdiklerine yer verdi. Başkan Caner İmam’ın, “Suçlu da gelse, hayırlı, verimli, vatandaşlarıma yardım amaçlı bir dönem geçirmem için herkesin dileklerini kabul ediyorum” dediği belirtiliyor.

Haberde Belediye Başkanı Caner İmam’ın Müftü Şerif’in ziyareti ile ilgili şu ifadeleri kullandığı belirtiliyor:

“Ben tüm ziyaretçileri kabul ediyorum. Suçlu da gelse, hayırlı, verimli, vatandaşlarıma yardım amaçlı bir dönem geçirmem için herkesin dileklerini kabul ediyorum. Ondan ötesi, birisi suç işlemişse, işlememişse, doğruysa, doğru bir vatandaş değilse, devletle uyuşmuyorsa bu beni ilgilendirmez. Ben görevlerimi yerine getirmeye ve başa çıkarmaya çalışıyorum. Ukrayna Büyükelçisi de gelsin, Arnavut ve Üsküp’lü kötü niyetli de gelsin, ne yapalım! Görüşmede ben bir Yunan vatandaşını kabul ettim.”

CNN.gr’nin Müftü Şerif’in ziyaretlerine ilişkin yayımladığı geniş içerikli haberinde, Başkan Caner İmam ile ilgili bölümü aşağıdaki gibidir:

Το CNN Greece επικοινώνησε με τον νεοεκλεγή Δήμαρχο Ιάσμου, Τζανέρ Ιμάμ και σε ερώτηση μας σχετικά με το συμβάν υποστήριξε:

“Εγώ δέχομαι όλους τους επισκέπτες. Και εγκληματίας να έρθει οι ευχές για μια καλή θητεία, παραγωγική, να βοηθήσω τους δημότες μου, απο όλους δέχομαι τις ευχές. Απο εκεί και πέρα αν κάποιος τελεί ποινικό αδίκημα ή αν δεν τελεί ή αν είναι σωστός ή αν δεν είναι σωστός πολίτης ή αν δεν συμμορφώνεται με το κράτος δεν με αφορά. Εγώ προσπαθώ να ασκήσω τα καθήκοντα μου και να τα φέρω εις πέρας. Και ο Ουκρανός πρέσβης να έρθει και ο Αλβανός και ο Σκοπιανός κακοπροαίρετος να έρθει, τί να κάνουμε! Έγώ δέχτηκα έναν Έλληνα πολίτη στη συνάντηση”.

CNN.gr haber linki:

https://www.cnn.gr/politiki/story/404724/i-omogeneia-tou-fintan-kai-oi-synantiseis-ton-eklekton-tis-agkyras-sti-thraki

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu