Batı Trakya Haber

Başkan Ali Eminlatif ve Ekibi Batı Trakya Davasına Sahip Çıkmaya Devam Ediyor

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve ekibi Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'i ziyaret etti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve ekibi Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret etti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve ekibi, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın haklı davasında verdiği mücadelenin bir an olsun dışında kalmadan çalışmalara devam ediyor. Dernek Şubesi her ne kadar Bursa’da olsa da Ali Eminlatif ve yönetimi özel günlerde bayram ve değişik etkinlikler nedeniyle Batı Trakya’dan uzak kalmadan her daim Batı Trakya’ya gelerek buradaki soydaşlarıyla birlikte hasret gideriyor, verilen mücadelede yer alıyor.

Son olarak yine Batı Trakya’ya ekibiyle birlikte gelen Başkan Dr. Ali Eminlatif, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti.

Başkan Dr. Ali Eminlatif öncülüğündeki heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı kutlamasına katılma vesilesi ile ziyaret ettiği Gümülcine’de, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’le görüştü. Son gelişmeler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi aldı.

BTTDD Bursa Şubesi’nden ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada

“Müftü İbrahim Şerif, BTTDD Bursa Şubesi yönetimi ile daha önce Bursa’da görüştüğünü ve tekrar Batı Trakya’da görüşmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. İbrahim Şerif, BTTDD Bursa Şubesi’nin son dönemdeki burs ve öğrenci yardımları gibi konularda gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi aldı.” ifadelerine yer verildi.

Müftü ile sürekli irtibat halinde olduklarının altını çizen Ali Eminlatif, yüz yüze yapılan görüşmeler sayesinde tekrardan Batı Trakya’nın sorunları hakkında istişare fırsatı yakaladıklarını belirterek, müftüye İbrahim Şerif’e teşekkürler etti.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu