Batı Trakya

Başkan Adayı Caner İmam Ekibindeki İsimleri Açıklamaya Başladı

Yassıköy Belediye Başkanlığına aday olan Av. Caner İmam, birlikte görev yapacak olan çalışma arkadaşlarını açıklamaya başladı.

Yunanistan’da Ekim ayında yapılacak yerel seçimlerde Yassıköy Belediye Başkanlığına aday olan Av. Caner İmam, birlikte görev yapacak olan çalışma arkadaşlarını açıklamaya başladı.

Av. Caner İmam, bugün basına gönderdiği açıklamayla listesinde yer alacak Belediye meclis üyesi adaylarından Yalımlı köyünden Ercan Mümin, Gebecili köyünden Müjdat Karahasan ve Bekirli köyünden Orhan Mandıracı’nın isimlerini açıkladı.

Caner İmam’ın açıklaması aynen aşağıdaki gibidir:

ERCAN MUEMİN

Yassıköy Belediyesine bağlı Yalımlı köyünden olan Ercan Muemin, belediye başkan adayı Caner İmam’ın listesinden meclis üyesi adayıdır.

Siyaset hayatına, aktif olarak, 2019 yerel seçimlerde aday olarak adım atan Ercan Muemin, son dört yıldan bu yana belediye meclis üyeliği görevini yerine getirmektedir.

Bu süre zarfında bir yıl boyunca Belediye Başkan Vekili ve Temizlik işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

Sporla da ilgili olan Ercan Muemin, 20 yıla yakın amatör futbolcu olarak değişik bölgenin takımlarında futbol oynadı. 12 yıl boyunca Yalımlı futbol takımı başkanlığında bulundu.

6 yıldan bu yana da Yalımlı Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti Başkanıdır. Ayrıca 28 senedir Narlıköy’de bulunan ‘Er-Al’ Alüminyum Doğrama Şirketinin sahibidir.

MÜJDAT KARAHASAN

Gebecili köyünden Müjdat Karahasan, Yassıköy Belediyesi Başkan adayı Caner İmam’ın listesinden belediye meclis üyesi adayıdır.

İlk kez 2014 yerel seçimlerde  belediye meclis üyesi seçilen Müjdat Karahasan, o günden bu yana aktif olarak meclis üyeliği görevini yerine getirmektedir.

Bu zaman zarfında Belediye Başkan Yardımcılığı da yapmış olup, bölge insanının sorunları ve bunların çözümü ile yakından ilgilidir.

Uzun yıllar Gebecili Futbol Takımı’nda forma giyen Müjdat Karahasan, Gebecili Azınlık İlkokulu Encümen Heyetinde de görev almıştır.

ORHAN MANDIRACI

Bekirli köyünden olan Orhan Mandıracı 2023 yerel seçimlerde Caner İmam’ın listesinden belediye meclis üyesi adayıdır.

Bölgenin ve bölge insanının yanında yer alan Orhan Mandıracı, 20 yıl bölgenin farklı takımlarında amatör futbolcu olarak yer aldı.

Bekirli futbol takımında 6 yıl başkanlık yapmıştır. Özel sektör çalışanıdır.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu