Editörün Yazıları

Azınlık Siyasilerinden Yeni Yıl Kutlama Mesajları

Batı Trakya Türk Azınlığından siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve temsilcileri “BİRLİK” Gazetesi aracılığıyla Batı Trakyalı Türklerin Yeni Yılını kutluyor.

Batı Trakya Azınlıktan siyasiler ve sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve temsilcileri “BİRLİK” Gazetesi aracılığıyla Batı Trakyalı Türklerin Yeni Yılını kutluyor.

blank

Avrupa Batı Trakya Türkleri Federasyonu Başkanı Halit Habip Oğlu Batı Trakya Türk Toplumunun Yeni Yılını kutlar, 2023 yılının herkese sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler.

 

blank

Yassıköy Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Arif tüm Batı Trakyalı soydaşlarının yeni Yılını kutlar, Yeni Yılın herkese sağlık, bereket ve mutluluklar getirmesini diler.

 

blank

Yassıköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Adayı Av. Caner İmam tüm soydaşlarının Yeni Yılını kutlar, 2023 yılının tüm herkese barış, huzur vee mutluluk getirmesini diler.

  blank

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı tüm soydaşlarının Yeni Yılını kutlar, 2023 yılının tüm herkese barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler.

 

blank

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu tüm Azınlık insanının Yeni Yılını kutlar, 2023 yılının Batı Trakya Türk Azınlığı için başarılı bir yıl olmasını diler.

 

blank

Kozlukebir Belediyesi ana muhalefet “BİRLİK” listesi Başkanı Ecz. Erdem Hüseyin, tüm Batı Trakyalı soydaşlarının yeni Yılını kutlar, Yeni Yılın herkese sağlık, bereket ve mutluluklar getirmesini diler.

 

blank

DMT Eyalet Başkanı Yardımcısı Tarkan Multaza tüm Batı Trakyalı soydaşlarının Yeni Yılını kutlar, barış, huzur ve sağlıklı bir 2023 yılı diler.

 

blank

DMT Eyalet Başkanı Yardımcısı Av. Cihan İMAMOĞLU  tüm soydaşlarının Yeni Yılını kutlar, sağlık ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diler.

 

blank

Batı Trakya Türk Azınlığın hak ve hukukunu Avrupa İnsan Hakları ve hukukuna uygun bir şekilde savunan DEB Partisinin yılmaz savunucularından eski Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Azınlık ve çoğunluğun bir arada barış ve huzur içerisinde yaşamasını temenni eder, Yeni Yılın hayırlara vesile olmasını diler.

blank

Gümülcine Belediyesi Meclis Üyesi Rıdvan Molla İsa tüm Azınlık insanının Yeni Yılını kutlar, 2023 yılının Batı Trakya Azınlığı için başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diler.

blank

DMT Eyalet Başkanı Yardımcısı Amet İbram tüm Batı Trakyalı soydaşlarının Yeni Yılını kutlar, barış, huzur ve sağlıklı bir 2023 yılı diler.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu