Batı TrakyaBatı Trakya Haber

15 Temmuz Şehitlerine İskeçe’de Hatim

FETÖ terör örgütü darbe girişimi neticesinde hayatlarını kaybeden şehitler ve bütün şehitler için İskeçe bölgesindeki camilerde hatimler okutacak.

İskeçe Müftülüğü, Türkiye’de 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü darbe girişimi neticesinde hayatlarını kaybeden şehitler ve bütün şehitler için İskeçe bölgesindeki camilerde hatimler okutacak.

Müftülük tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“İskeçe Müftülüğü olarak Anavatanımız Türkiye’de 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ darbe girişimi neticesinde hayatlarını kaybeden şehitler ve bütün şehitler için hatimler okutacağını 11 Temmuz Cuma günü hutbeden duyuruldu. Okunan hatimlerin duası 15 Temmuz Salı yatsı namazı sonrası İskeçe ve köylerdeki bütün camilerde yapılacaktır.

Salı akşamı ayrıca bütün camilerde salalar da okunacaktır. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Allah’tan makamlarının âli, mekânlarının cennet olmasını diliyoruz. Ruhları şad olsun.”

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu