Ελληνικά Νέα

«Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς»

«Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς.»

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα και ο Φατίχ Τερίμ σηκώνει μανίκια. Την Τετάρτη (27/12) ήρθε στην Ελλάδα και πήγε από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εκεί συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας για κάποια οργανωτικά θέματα που αφορούν στην επόμενη μέρα. Την Πέμπτη (28/12) θα πέσουν οι υπογραφές. Για συμβόλαιο 1,5 χρόνου συμφώνησε.

Ακολούθως πήγε στο Κορωπί, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση. Προηγουμένως είχαν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις με τους παίκτες.

Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ο προπονητής μιλάει στους παίκτες. Το ίδιο έγινε και τώρα. Συγκεκριμένα ο Τερίμ είπε:

«Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς»

«Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν δύο μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση.

Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι’ αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου. Η ομάδα είναι η οικογένειά μας.

Το να βγεις δεύτερος δεν είναι επιτυχία. Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλέξω θέλω να έχει το νούμερο ένα. Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς.

Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε.

Σας ζητά κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Champions League πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε άσχημα. Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Όταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως ‘ναι’ και όλα πήραν το δρόμο τους».

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu