Ελληνικά Νέα

Πολιτιστικό Μνημόνιο συνεργασίας

Πολιτιστικό μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και του Φωτογραφικού Συλλόγου Edirne.

Πολιτιστικό μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και του Φωτογραφικού Συλλόγου Edirne.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Το Μάτι του Δρόμου» των μελών του Φωτογραφικού Συλλόγου Edirne, στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης υποδέχθηκε τον Φωτογραφικό Σύλλογο Edirne, στην Αλεξανδρούπολη. Στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας των δύο φωτογραφικών συλλόγων, το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης φιλοξενεί την έκθεση του Φωτογραφικού Συλλόγου Edirne, με τίτλο «Το Μάτι του Δρόμου».

Η διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας είναι 20-26 Ιανουαρίου 2024 και ώρες 10:30 – 14:30 (εκτός Κυριακής & Δευτέρας).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων υπεγράφη μεταξύ του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και του Φωτογραφικού Συλλόγου Edirne πολιτιστικό μνημόνιο συνεργασίας.

Οι σύλλογοι σκοπεύουν να συνεργαστούν για την προώθηση της φωτογραφίας μέσω κοινών εκθέσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και άλλων σχετικών δραστηριοτήτων.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη των διμερών καλλιτεχνικών – πολιτιστικών δράσεων. Η προβολή, η καλλιέργεια και η ανάπτυξη της τέχνης και ειδικότερα της τέχνης της φωτογραφίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Edirne, κ. Άρης Ραδιόπουλος, ο Aντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Κυριάκος Αετόπουλος καθώς και πλήθος κόσμου.

Διάρκεια έκθεσης: 20 – 26 Ιανουαρίου 2024

Ώρες λειτουργίας: 10:30 – 14:30 (εκτός Κυριακής & Δευτέρας)

Συνδιοργάνωση: Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, EFOD – Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği

Φωτογράφοι: Bilge Kural, Cüneyt Varna, Dilek Nehir, Hacer Akıncı Kaya, Kaan Erbayraktar, Kubilay Kaya, Kübra Durmaz, Mehmet Pandurun, Mustafa Korkmaz, Neşe Cavlak, Nilay Unakıtan, Nilüfer Atsızlar, Remziye Sivri, Saadet Aydoğan, Sare Özlem Demir, Selva Atalan, Tuba Şenerler, Yaşar Akıncı, Yeşim Samankatibi, Nilgün Erman.

Επιμελητής: Nilgün Erman

Συντονιστής: Serdar İyiiz

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu