Ελληνικά Νέα

Αυτοκτόνησε πέφτοντας από οροφή εμπορικού κέντρου

54χρονη Ελληνίδα αυτοκτόνησε πέφτοντας από οροφή εμπορικού κέντρου στην Ιστάνμπουλ.

54χρονη Ελληνίδα αυτοκτόνησε πέφτοντας από οροφή εμπορικού κέντρου στην Ιστάνμπουλ.

Βουτιά στο κενό  από οροφή εμπορικού κέντρου στην Ιστάνμπουλ έκανε μία 54χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ είναι ελληνικής καταγωγής.

Το όνομα της 54χρονης που αυτοκτόνησε, ήταν Ελένη Μπουλούντα και έχει ελληνική καταγωγή, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ενημέρωσης. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Μπειλίκντουζου της Ιστάνμπουλ.

Η γυναίκα έφθασε για άγνωστο λόγο στο εμπορικό κέντρο. Κάποια στιγμή, κατάφερε να φθάσει στην οροφή του κτηρίου, χρησιμοποιώντας τις εξόδους κινδύνου.

Μετά την πτώση, στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί και διασώστες, που διαπίστωσαν ότι η 54χρονη είχε ήδη ξεψυχήσει. Η έρευνα για τις συνθήκες της αυτοκτονίας της 54χρονης ερευνώνται από την τουρκική αστυνομία.

Haberin devamını oku

3 Yorum

  1. …ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΧΣΙΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ;;;!!!ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΩΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ!!!

  2. …βρε τουρκικό μουνί ταχσίν ακους τιμ λες;;;ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!!!ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu