Yunanistan Haber

“Yunanistan’da Bir Türk Bunu Yapmaya Kalksa Ne Olurdu Acaba?”

Yunan futbolcu Bakasetas, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında sahneye Yunan bayrağıyla çıktı ve sirtaki oynadı.

Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen kupa töreninde oyuncular sırayla sahneye çağılırken sıra Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas’a geldi ve sirtaki performansıyla taraftarları coşturdu.

Yunan futbolcu Bakasetas, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında sahneye Yunan bayrağıyla çıktı ve sirtaki oynadı. Tüm taraftarlar Bakasetas’ı alkışladı. Aynı şekilde Trabzonspor’un bir başka Yunan oyuncusu Siopis de kucağında küçük çocuğu sırtında yunan bayrağı ile sahneye çıktı ve şampiyonluk sevgisini doyasıya kutladı. Yunanistan’da bazı yorumcuların da dediği gibi, “Yunanistan’da bir Türk bunu yapmaya kalksa?

Haber Yunan basınında da geniş yer buldu. Bazı haber portalları bunu değişik yerlere çekerek, “Pontus’un şehrinde oyunu Bakasetas olması gerektiği gibi açtı. Sırtında Yunan bayrağıyla sirtaki oynayarak“ yorumunu yaptı.

Bazı gazeteciler ve yorumcular da twitter hesaplarından yazdıkları yorumlarda, “Bir Yunan futbolcu, milliyetçiliğin kırmızı olduğu bir bölgede elinde Yunan bayrağıyla çıktı. Yunanistan’da bir Türk buna cesaret etsin bakalım“ ifadelerini kullandı.

blank

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu