Yunanistan Haber

Yunan Medyası Türkiye İle Yatıp Kalkıyor

Yunan medyası Rusya-Ukrayna savaşı ve ülkedeki hayat pahalılığından daha fazla her gün Türkiye ile uğraşıyor.

Yunan medyası Rusya-Ukrayna savaşı ve ülkedeki hayat pahalılığından daha fazla her gün Türkiye ile uğraşıyor.

Yunan yazılı ve görsel medyasının neredeyse tamamı gün geçmiyor ki yazar çizerleri de dahil olmak üzere her gün Türkiye içerikli haberler yapmaya devam ediyor. Son olarak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Yunanistan’a karşı saldırgan açıklamalarda bulunduğunu ileri sürüyor.

Yunan medyasında çıkan haberlerde, Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, Yunan siyasilerin açıklamalarını “kışkırtıcı söylemler” ve “yasadışı eylemler” olarak gördüğünü yazıyor. Yapılan haberlerde Bakan Hulusi Akar’ın Ege, Doğu Akdeniz ve Yunanistan hakkında dile getirdiklerini, Yunanistan’a karşı tahrik ve saldırı olarak değerlendiriliyor.

Bakan Akar’ın, “Ege’nin bir barış denizi olmasını ve zenginliğin ortak ve adil bir şekilde paylaşılmasını istiyoruz. Yunanistan bir yandan ittifak peşinde koşarken, diğer yandan silahlanma programları yürütüyor. Ancak dediğimiz gibi bu boşuna bir çaba. Matematiksel açıdan değerlendirilip gerçeğe vurulduğunda, Türkiye için hiçbir değeri yok.” Sözlerini Yunanistan’a karşı tahrik ve saldırı olarak değerlendiriyor.

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu