Yunanistan Haber

Yardımları Başkonsolos Serkan Gedik’e Teslim Ettiler

Yunanistan Çırçırcılar Birliği topladığı yardımı Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu’nda düzenlenen bir törenle Başkonsolos Serkan Gedik’e teslim etti.

Yunanistan Çırçırcılar Birliği topladığı yardımı Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu’nda düzenlenen bir törenle Başkonsolos Serkan Gedik’e teslim etti.

Selanik’te yerleşik Yunanistan Çırçırcılar Birliği, Türkiye‘de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler kapsamında yardım kampanyası düzenlemiş ve üyeler arasında toplanan bağış, 25 Mayıs tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu’nda düzenlenen bir törenle Başkonsolos Serkan Gedik’e teslim edildi.

blank

Törende, Başkonsolosun yanı sıra Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Selanik Ofisi Direktörü Katerina Tsapikidou, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Kuzey Yunanistan Ekonomik ve Ticari İşler Ofisi Müdürü Aleksandros Aleksiadis, tören için Türkiye’den gelen DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet ile Yunanistan Çırçırcılar Birliği Başkanı Antonis Siarkos birer selamlama konuşması yaptılar, ardından Başkan Siarkos Birlik adına Başkonsolosa bağış çekini takdim etti.

Töreni müteakip Birlik üyeleri, Başkonsolos Serkan Gedik refakatinde Başkonsolosluk yerleşkesinde yer alan Atatürk Evi’ni ziyaret ettiler.

Bu anlamlı yardım ve ziyareti Başkonsolos Serkan Gedik, “Türkiye ile yakın ticari ilişkileri ve bu kapsamda dostluk bağları olan Yunanistan Çırçırcılar Birliği’ne gösterdikleri dayanışma ve Türk-Yunan dostluğuna katkıları için şükranlarımızı sunuyor, Birlik üyeleri, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı temsilcileri ile töreni izleyen basın mensuplarına katılımları için teşekkür ediyoruz.“ Sözleriyle tamamladı.

blank

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu