Yunanistan Haber

Türkiye’yi AB’ye Şikayet Eden Andrulakis İstanbul’a Gidiyor

PASOK-KİNAL Partisi Başkanı Nikos Andrulakis Patrik Bartolomeos’un davetlisi olarak İstanbul’a gidiyor.

PASOK-KİNAL Partisi Başkanı Nikos Andrulakis Patrik Bartolomeos’un davetlisi olarak İstanbul’a gidiyor.

Yunanistan’da PASOK-KİNAL Partisi Başkanı Nikos Andrulakis Hristiyanların “Acı Su” yortusuna katılmak üzere İstanbul’a gidiyor.

PASOK-KİNAL Partisi Başkanı Nikos Andrulakis Perşembe günü istanbul’da olacak ve öğlen saat 12’de Özel Zografyon Rum Ortaokul ve Lisesini ziyaret edecek. Aynı gün akşam saat 19:00’da İstanbul’daki Rum toplumunun temsilcileriyle Sismanoglio (Şişmanoğlu) Sarayı’nda bir araya gelecek.

PASOK-Değişim Hareketi Başkanı Andrulakis Cuma günü Patrik Bartolomeos’un davetlisi olarak Fener’deki Aziz Georgios Patrikhane Kilisesi’ndeki ayine katılacak ve ardından Haliç’te geleneksel olarak düzenlenen Suların Kutsanması törenine katılacak.

Atina’daki kaynakların belirttiği üzere PASOK-KİNAL Partisi Başkanı Nikos Andrulakis’in İstanbul’da bazı siyasilerle görüşmeler de yapmasının planlandığı ileri sürülüyor.

Türkiye karşıtlığı ile biliniyor

blank

Hatırlanacağı üzere PASOK-Değişim Hareketi Başkanı Andrulakis, hapiste olan Selahattin Demirtaş ile görüşmüş ve Enes Kanter’i de Atina’da kabul ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’ye karşı yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Ayrıca Avrupa Parlamentosu’nda defalarca yaptığı konuşmalarında da Türkiye’yi suçlayarak yaptırım ve silah ambargosu uygulanmasını talep etmişti.

blank

blank

 

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu