Yunanistan Haber

Sınıfta Battaniyeli Ders Olay Oldu

Soğuk havalar etkili olurken Kuzey Yunanistan'da bazı bölgelerde öğrenciler okula battaniye ile gidiyor, sınıfta soğuktan dolayı battaniye ile ders yapıyor.

Kavala’da bir okulda çekilen öğrencilerin sınıfta battaniye ile sarılı olarak ders yaptıklarını gösteren fotoğraf geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya sızdırıldı.

Normalde okul ünitesi içinde fotoğraf çekilmesi yasak olduğu için kimin çektiğini kimsenin bilmediği bu fotoğrafta öğrencilerin üzeri battaniyeyle örtülü ve arka planda açık pencereler var.

blank

Bu konuya ilişkin Kavala Ortaöğretim Müdürü Apostolos Vagenas’a Cuma sabahı Radyo ENA 90.5 aracılığıyla görüntüyü yorumlaması soruldu.

Vagenas, bu olayı ciddi bir şekilde görebileceğimiz bir olaydan çok bir “trol” olarak gördüğünü vurguladı. Müdür Vagenas, “Komik bir şaka. Bunu görmemin tek yolu bu. Gerçek şu ki, özellikle soğuk havalarda sınıflardaki pencerelerin sürekli açık kaldığı geçerli değil. Sadece ortamı havalandırmak için zaman zaman belirli aralıklarla açıyorlar” dedi.

Battaniye ile okula gidiyorlar!

blank

Bir diğer olay ise Serez’in Skutareos Ortaokul ve Lisesinde yaşandı. Öğrencilerinin battaniyelerle okula gelmesiyle çekilen görüntüler kısa sürede tüm Yunanistan’ı dolaştı. Televizyonların sabah programlarına konu oldu.

Serez Belediye Başkan Yardımcısı ve eğitimci Dimitris Siamagas, dün bir yerel televizyon ana haber bülteninde sorunun kalorifer kazanının hasar görmesi nedeniyle ortaya çıktığını ve bu yüzden okulda ısıtma sorunu yaşandığını dile getirdi.

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu