Batı Trakya Haber

Metios Hizmet Yerine Danışman Kolpalarına Devam Ediyor

İktidara gelen ama Azınlığa bir tek iş dahi yapmayan Hristos Metios “batan gemiyi” kurtarmak üzere paralı danışman kolpalarına devam ediyor.

İktidara gelen ama Azınlığa bir tek iş dahi yapmayan Hristos Metios “batan gemiyi” kurtarmak üzere paralı danışman kolpalarına devam ediyor.

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios Azınlığa hizmet anlamında eşit davranmak yerine işine geldiği gibi hareket etmeye devam ediyor. Anlaşılan Eyalet Başkanı Metios bu Azınlık insanını “torbada Keklik” olarak görüyor. Oysa artık geminin su almaya ve akabinde batmaya başladığını anlamış olacak ki maaşlı danışmanlar atamalarına tam gaz devam ediyor.

Eyalet Başkanı Hristos Metios’un bu defasında da kendi kararıyla İskeçeli veteriner Mustafa Mustafa’yı İskeçe ilinden Sorumlu Özel Danışman olarak atadı. Mustafa Mustafa’nın hayvancılık alanı olmak üzere, diğer konularda özel danışman olarak görev yapacağı belirtildi.

Oysa Metios özellikle Rodop ilinde 4 yıl boyunca hayvan besicilerine sırtını dönmüş, bir defa olsun sorunlarına el atmamış ve çareler üretmemiştir. Bunu muhalefet başkanları dahi dile getiriyor.

Ey Metios, zaman daraldı, yanına istediğin kadar maaşlı danışman al, senin yönetimindeki bu gemi karaya vurmuştur, seninle birlikte siyaset sahnesinde batacaktır. Seni ve ekibini beşe beş kala kurnazca uyguladığın taktikler dahi kurtaramayacak. Dedeağaç ve Kavala ve de Drama gümbür gümbür geliyor haberin ola!

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu