Batı Trakya Haber

İskeçe Türk Milletvekili Baran’ı “Hedefe“ Koydular!

İftar Yemeğine Katılan İskeçe Türk Milletvekili Baran'ı “Hedefe“ Koydular!

Bu kadarı artık en geri kalmış ülkelerde dahi yaşanmıyor. Bir Milletvekili dini inancı gereği katıldığı iftar yemeği sonrasında, Yunanistan’da hedef tahtasına oturtuluyor! Pes!!!

KİNAL-PASOK Partisi İskeçe Milletvekili Burhan Baran’ın İskeçe’ye bağlı Sakarkaya köyünde İskeçe Müftülüğü ve Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılmasından ötürü iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi ve Yunan basının hedefi oldu.

Basında çıkan haberlerede, Milletvekili Burhan Baran’ın Türk Bonsolosu’nun da hazır bulunduğu iftar yemeğinde, masanın arka planında Türk bayrağı bulunması tepkilere yol açtı.

Bu görüntü sonrasında, Başbakan Miçotakis’in Nea Dimokratia (Yeni Demokrasi) Partisi Serez Milletvekili Tasos Hacivasiliu tarafından Twitter’da yaptığı bir paylaşımda muhalefet KİNAL-PASOK partisini Burhan baran’a karşı net bir tavır almaya çağırarak eleştirildi.

Serez Milletvekili Tasos Hacivasiliu yaptığı paylaşımında, “KINAL Milletvekili Burhan Baran, İskeçe Sözde Müftüsü’nün düzenlediği bir etkinlikte,

Türk Konsolosunun hazır bulunduğu ve arka planda Türk bayrağın da olduğu görüntüsüyle hazır bulunuyor. KINAL, Milletvekilinin faaliyetlerini ve seçimlerini biliyor mu? Net bir pozisyon almalıdır.” İfadelerine yer veriyor.

Milletvekili Burhan Baran’ın yaptığı paylaşım ise aynen şu şekildedir.

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu