Batı Trakya

Eyalet Başkanı Metios Başkonsolos Ünal’a İftar Yemeği Verdi

Metios seçim havasına girdi ve Ramazanı hatırladı, Başkonsolos Aykut Ünal’a iftar yemeği verdi.

Metios seçim havasına girdi ve Ramazanı hatırladı, Başkonsolos Aykut Ünal’a iftar yemeği verdi. Belki yarın sabah da Başkonsolosluk bahçesine bayramlaşma törenine gelecektir.

Önceki ramazanlarda, bayramlarda ortalıkta gözükmeyen, etkinliklere sürekli Azınlıktan seçilmiş yardımcılarını gönderen Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Ekim ayında yerel seçimlerin yapılacağından dolayı son döneme Azınlık insanlarına deyim yerindeyse selam vermeye başladı. Bununla da yetinmeyen Hristos Metios Başkonsolos Metios’a iftar yemeği verdi.

Eyalet Başkanı Hristos Metios 19 Nisan Çarşamba akşamı Şapçı’daki bir lokantada Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Muavin Konsoloslara bir iftar yemeği verdi.

İftara Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Muavin Konsoloslar Barış Çulha, Adnan Öztürk ve Subutay Koç, DMT Eyalet Yönetimi İdari Sekreteri Pavlos Damianidis, Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram, Eyalet Başkanı Danışmanı Cihan İmamoğlu, Eyalet Meclis üyesi Tarkan Multaza ve Yeni Demokrasi Partisi Rodop ili milletvekili adayı Mustafa Katrancı ile diğer davetliler katıldı.

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu