Batı Trakya Haber

Bursa Şubesini Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nden BTTDD Bursa Şubesine ziyaret.

Amerika Birleşik Devletleri Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nden  BTTDD Bursa Şubesine ziyaret.

New York’ta faaliyetlerine devam eden Amerika BTTDD Başkanı Necati Aga ve eşi Hadiye Aga BTTDD Bursa Şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Mimar Sinan Parkı’nda BTTDD Bursa Şubesi girişimleriyle yaptırılan Dr. Sadık Ahmet Anıtı gezisi ile başlayan ziyaret, Derneğin merkezinde sıcak bir atmosferde devam etti.

BTTDD Bursa Şubesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve altı yıldır iş başında olan yönetimin icraatlarını takdir ettiğini söyleyen Aga, uluslararası platformda Batı Trakyalılar lehine her türlü işbirliğine hazır olduklarını  ifade etti.

Kendilerini Bursa’da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirten BTTDD Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Emin Latif’te konuşmasında Başta Bursa ve Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir yanında ki Batı Trakyalıların haklarını her platformda dile getirmeye devam ettiklerini, yönetimde bulunma nedenlerinin Batı Trakya’ya karşı bir sorumluluk olduğunu, birlik ve beraberliğimize karşı nifak tohumları ekmeye çalışanlara asla meydanı boş bırakmayacaklarını ifade etti.

blank

blank

blank

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu