Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Başkonsolos Ünal Gökçepınar’da Soydaşlarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi davet edildikleri İskeçe’nin Gökçepınar köyünde soydaşlarıyla birlikte iftar sofrasında buluştu.

Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi davet edildikleri İskeçe’nin Gökçepınar köyünde soydaşlarıyla birlikte iftar sofrasında buluştu.

İskeçe’nin dağlık kolu köylerinde Gökçepınar köyü camiinde düzenlenen iftar sofrasına Gökçepınar halkının yanı sıra bölgede yaşayan Türkler tarafından yoğun bir katılım sağlandı.

Gökçepınar köyündeki geleneksel iftar sofrasına Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendinin yanı sıra, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, yerel yöneticiler ve birçok davetli katıldı.

Oruçların açılmasından sonra katılımcıları selamlayan İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, bu bereketli sofrada Gökçepınar halkıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Gökçepınar’da bu akşam tam bir birlik beraberlik havası var. Bu çok güzel bir tablo, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Orucunu Gökçepınar köyünde soydaşlarıyla birlikte açan Başkonsolos Aykut Ünal, Gökçepınar köyünde soydaşlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve soydaşların birlik ve beraberliğinden kendilerinin de memnun olduğunu söyledi.

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu