Batı Trakya

Başkonsolos Aykut Ünal Soydaşlarıyla Bayramlaşma Sevincini Yaşadı

Başkonsolos Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi Başkonsolosluk bahçesinde soydaşlarıyla bayramlaşma sevincini yaşadı.

Başkonsolos Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendi Başkonsolosluk bahçesinde soydaşlarıyla bayramlaşma sevincini yaşadı.

Batı Trakya’da her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramında da Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunda gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Başkonsolos Aykut Ünal eşi İlayda Ünal hanımefendi ile birlikte soydaşlarını Başkonsolosluk bahçesinde kabul etti.

Başkonsolosluk bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Milletvekilleri Özgür Ferhat ve Burhan Baran, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ve Eyalet Meclis üyeleri, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Mustafçova Belediye Bakanı Rıdvan Delihüseyin, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Maronya – Şapçı Belediye Başkanı Dinos Haritopulos, Eyalet Başkan Adayı Hristodulos Topsidis, Türkiye’den BTTDD İzmir Şube Başkanı Mümin Durmuş, Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Şaban Sakallı, BTTDD Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aliosman Aliosman, YK Üyeleri Bünyamin Ayaz, Mustafa Köse Ahmet, İsmail Hüseyin, Burak Mümin, Murat Süleyman, Semih Reis ve Mehmet Delimemet, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Murat Şafakoğlu’nun yanısıra STK temsilcileri ve Batı Trakya’nın hemen hemen her köşesinden Türk soydaşlar katıldı.

Tabii ki Yeni Demokrasi partisinin Eyalet Başkanı olan ve önümüzdeki Ekim ayında yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olan Hristos Metios ve aynı şekilde Gümülcine Belediye Başkan adayı Andonis Gravanis’in katılmaması gerçek anlamda dikkat çekti ve akıllara şu soruyu getirdi; “acaba Bakoyanni bu ikisine de aba altından sopa mı gösterdi? Veya Miçotakis seçimlerde Rodop ilinin mavi renge boyanmamasından dolayı bu ikiliye “MAVİ” kart mı gösterdi? Olur ya….

blank

Başkonsolosluktaki bayramlaşma töreninin ardından daha sonra Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne geçen Başkonsolos ve eşi İlayda hanımefendi, burada GTGB yönetimi tarafından kapıda karşılandı. Buradaki bayramlaşma ve sohbete Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve Milletvekili Özgür Ferhat da katıldı.

blank

blank

 

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu