Batı Trakya Haber

Başkan Deli Hüseyin Belediyeye Yeni İş Makineleri Kazandırdı

İskeçe’nin dağlık kolunda bulunan Mustafçova Belediyesi yeni iş makinelerine kavuştu.

İskeçe’nin dağlık kolunda bulunan Mustafçova Belediyesi yeni iş makinelerine kavuştu.

Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, Belediye bünyesinde yapılan çalışmalar neticesinde hazırlanan destek programları sayesinde Belediye’ye yeni iş makineleri kazandırdı. İş makinelerinin gelmesiyle birlikte yeni hizmet çalışmalarına hız verileceği belirtiliyor.

Yeni iş makinelerinin Belediye’nin merkezine ulaşmasıyla ilgili yapılan basın açıklaması aynen aşağıdaki gibidir.

BASIN BÜLTENİ

Mustafçova Belediyesinde Yeni İş Makinelerinin Temin Edilmesi.

İçişleri Bakanlığının programlarından sağladığımız finansman ile, bugün 19 Nisan 2022 Salı günü iki (2) adet Yeni İş Makinesi temin ettiğimiz ve teslim aldığımız hakkında belediye sakinlerimizi bilgilendirme;

Teslim aldıklarımız:

‘‘Ülke Genelinde İlk ve İkinci Derece Yerel Yönetimlerin Doğal Afet ve Zararlarının Önlenmesi ve Tadil Edilmesi΄’ programından 120.000,00 € bütçeli bir (1) adet Yeni JCB tipi Ekskavatör.

Ve ‘‘FİLODİMOS II’’ programından 58.280,00 € bütçeli bir (1) adet Paletli, Yardımcı Hidrolik Sistemli, Zemin Küreme Bıçağı olan Mini Ekskavatör.

Yeni iş makineleri Mustafçova Belediyemizin envanterini güçlendirmektedir ve belediyemizin 850 kilometrelik toprak yollarının bakımı konusunda belediye birimlerimize önemli katkı sağlamaktadır. Ayrıca doğal afetler neticesinde meydana gelecek zararların tadil edilmesinde ve Sular İdaremizdeki meydana gelen sorun ve arızaların giderilmesinde acil müdahale konusunda önemli katkıları olacaktır. Keza bu iş makineleri Mustafçova Belediyemizin dağlık bölgelerindeki hayvan besicilerimizin ve çiftçilerimizin meydana gelebilecek ulaşım sorunlarını ortadan hızlı bir şekilde kaldırmak için önemli rolü olacaktır.

Son olarak İçişleri Bakan Yardımcısı Sn. Stelios Petsas, İskeçe Milletvekili Sn. Spiros Tsilingiris ve Mustafçova Belediyemizin Teknik ve Çevre Biriminde çalışan personelimize bahse konu iş makinelerinin temin edilmesinde katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Mustafçova Belediye Başkanı

Rıdvan DELİ HÜSEYİN

 

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu