Batı TrakyaBatı Trakya Haber

İskeçe’de “Cumhuriyet Kadını” Etkinliğinde Atatürk’ün Sevdiği Türküler Seslendirildi

BTAYTD Darbuka Ritim Atöylesi “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” ve güncel şarkılardan oluşan bir potpori ile dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu ve Gönen Molla’nın özveriyle çalıştırdığı BTAYTD Darbuka Ritim Atölyesi’nin birlikte düzenlediği “Cumhuriyet Kadını” konulu etkinlik 9 Aralık Cumartesi akşamı BTAYTD İskeçe Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Etkinliğe T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Barış Çulha’nın değerli eşi Ege Kök Çulha’nın ve beraberindeki ekibin yanı sıra, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer, İskeçe Milletvekili Burhan Baran’ın eşi Ayşe Baran, İTB Başkanı Ozan Ahmetoğu’nun eşi Münever Ago, Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara’nın eşi Aşkım Kara, BTTKP Sözcüsü Zeynur Bargan,Hanımeli Derneği Başkanı Aylan Küçük, DEB Partisi Kadın Kolları temsilcileri ve çok sayıda kadınımız katıldı.

Program BTAYTD Kadınlar Kolu Başkanı Şükriye MEMET’in açılış konuşmasından sonra, “Cumhuriyet Tarihine İz Bırakan Kadınlar” ile ilgili hazırlanmış olan sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Ardından Gönen MOLLA’nın çalıştırdığı BTAYTD Darbuka Ritim Atöylesi “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” ve güncel şarkılardan oluşan bir potpori ile dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Katılımcılar programa keyifle eşlik etti.

blank

blank

 

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu