Batı TrakyaBatı Trakya Haber

“Doğada Gençlik Bayramı” Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT), Yassıköy Belediyesine bağlı Çepelli köyünde “Doğada Gençlik Bayramı” etkinliği düzenledi.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyet gösteren Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT), Yassıköy Belediyesine bağlı Çepelli köyünde “Doğada Gençlik Bayramı” etkinliği düzenledi.

12 Mayıs Pazar günü Genç Akademisyenler Topluluğu, Çepelli köyü çayında Doğada Gençlik Bayramı adı altında muhteşem bir etkinlik organize etti. İlk olarak açılış konuşması yapan GAT Başkanı Emre Kamil, günün anlam ve önemine, birlik ve beraberliğe işaret eden bir konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra BTAYTD Genel Sekreteri ve GAT Sorumlusu Burak Adil BTAYTD adına selamlama konuşması gerçekleştirdi. Burak Adil aynı zamanda etkinliğin moderatörlüğünü yaparken, konuşmacı olarak, GAT Selanik Başkanı Azra Hasan, GAT Selanik YK Üyesi Hilmi Eren Sait ve Emir Mehmet, 19 Mayıs ile ilgili birbirinden güzel konuşmalar yaptı.

Son olarak etkinlikte söz alan T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz Aykut Ünal son derece anlamlı bir konuşma gerçekleştirerek, bu özel güne değer kattı.

Konuşmaların ardından gençlere, köfte ekmek ikram edildi. Etkinlik, RESTORE ekibinin canlı müziği ile son buldu.

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu