Batı TrakyaBatı Trakya Haber

DEB Partisi AP Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 9 Haziran’da yapılacak Avrupa Parlamentosu seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 9 Haziran’da yapılacak Avrupa Parlamentosu seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DEB Partisi heyeti Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu önderliğinde Rodop iline bağlı Arabacıköy, Yalımlı ve Bekirli köylerini ziyaret etti.

DEB Partisi AP milletvekili adayları ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, 12 Mayıs Pazar günü de Rodop iline bağlı dağlık bölgede yer alan Küçüren, Kardere, Üntüren, Kalenderköy ve Omurluköy’e ziyaretler gerçekleştirerek, seçimlerde DEB partisinin sesi güçlü bir şekilde çıkması için herkesin kenetlenerek sandığa giderek oyunu kullanması vurgusu yapıldı.

Bu ziyaretlerle ilgili olarak DEB Partisi tarafından şu yazılı paylaşım yapıldı: “2024 Avrupa Parlamentosu seçimlerinin önemini ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının Avrupa’da bir kez daha ve daimi sesi olabilmenin değerinin altını çizdik. DEB Partisi ve 2024 AP Milletvekili adaylarımıza gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı Küçüren, Kardere, Üntüren, Kalenderköy ve Omurluköy halkına gönülden teşekkür ederiz.”

blank

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu