Yunanistan Haber

CNN.gr: “Erdoğan’dan Seçim Öncesi Yunanistan’a Dostluk Mesajı”

"Yunanistan ile husumetleri ve rekabetleri bir kenara bırakabiliriz, bu her iki ülkeye de büyük zarar verdi ve devam etmemeli. Miçotakis bu izlenimleri sürdürmeli ve sözlerine bağlı kalmalı." .

Yunanistan’da CNN haber gazetesi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi Yunanistan’a dostluk mesajı gönderdiğini yazdı. CNN.gr haberi, “Erdoğan’dan seçim öncesi Yunanistan’a dostluk mesajı” başlığıyla verdi.

Haberde şu ifadelere yer veriliyor: “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem Yunanistan hem de Türkiye seçimlerinin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını umarak, iki ülkenin seçim yarışmaları öncesinde Yunanistan’a dostluk eli uzattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kathimerini gazetesine verdiği demeçte, iki ülke arasındaki gerilimin verdiği zarara değinerek, “Yunanistan ile husumetleri ve rekabetleri bir kenara bırakabiliriz, bu her iki ülkeye de büyük zarar verdi ve devam etmemeli”.

Yunan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’e söyleyeceği bir şey olup olmadığı sorulduğunda, “Miçotakis bu izlenimleri sürdürmeli ve sözlerine bağlı kalmalı” dedi.

Sonuç olarak Erdoğan, “meydanlardaki toplanmalar bunu gösteriyor, halk bu isteği gösteriyor, siz de görüyorsunuz” diyerek seçim sonucu konusunda iyimser olduğunu dile getirdi.”

blank

 

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu