Yunanistan Haber

Anneler Dikkat! Bu Ürüne Piyasadan Toplatma Kararı Çıktı!

Yunanistan genelinde özellikle bebeklerin beslenmesinde oldukça yaygın olarak kullanılan bu ürünün toplatılmasına karar verildi!

Yunanistan genelinde özellikle bebeklerin beslenmesinde oldukça yaygın olarak kullanılan bu ürünün toplatılmasına karar verildi!

Yunanistan Ulusal İlaç Ajansı (EOF), resmi bir duyuruyla Yunanistan genelinde bebeklerde oldukça yaygın olarak kullanılan NUTRICIA şirketinin GALACTOMIN-19 ürününün, aşağıdaki tablodaki kod numaralı ürünün üzerinde bulunan etiketteki endikasyonlara uymadığını, normalinden fazla B6 vitamini (piridoksin) düzeyleri tespit edilmesi nedeniyle piyasadan derhal geri toplatılması gerektiğini duyurdu.

blank

Geri toplatılma, yukarıdaki tabloda listelenen ürünler ve partilerle ilgili olduğu belirtiliyor. Bu karar, şirketin gerçekleştirdiği gönüllü toplatılmanın güçlendirilmesini amaçlayan önleyici bir tedbirdir.

Ürünün Yunanistan distribütörü olan NUMIL HELLAS S.A firmasının derhal alıcılarıyla iletişime geçmesi ve belirtilen kod numaralı ürünü piyasadan çekmesi gerekmektedir.

Bahsekonu ürünü geri toplatılma belgeleri en az beş (5) yıl süreyle saklanmalı ve talep edilmesi halinde EOF’un dikkatine sunulmalıdır.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu