Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Şahin Bir Kez Daha İzlenmesi Gereken Yolu Gösterdi

Başkan Asafoğlu, seçmene 9 Haziran Pazar günü sandığa giderek seçime katılma ve partilerine destek verme çağrısında bulundu.

Avrupa Parlamentosu seçimlerinde geri sayım devam ederken DEB Partisi Türk Azınlık seçmeniyle birlikte kenetlenerek Avrupa’ya güçlü bir mesaj göndermek üzere aralıksız çalışmalara devam ediyor.

Avrupa Parlamentosu seçimlerinde artık geri sayım başladı. Batı Trakya Türk Azınlığının tek yegane siyasi partisi olan Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi de bu seçimlerde bir kez daha Azınlığın sesi, soluğu ve kulağı olmaya devam ediyor.

Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde köy mitinglerine devam devam eden DEP partisi genel başkanıyla ve adaylarıyla birlikte bu seçimlerin Türk Azınlık açısından neden önemli olduğunu bizzat halka anlatmaya büyük gayret sarf ediyor.

Bu mitinglerden biride yoğun bir katılımla İskeçe’nin dağlık köylerinden ve diğer köyler gibi mücadeleci ruhuyla bilinen Şahin köyünde gerçekleştirildi. Genel Başkan Çidem Asafoğlu halka hitaben yaptığı konuşmada Azınlık insanının Pazar günü neden sandığa gitmesi gerektiğine önemli vurgu yaptı.

Başkan Asafoğlu konuşmasında, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının sesini Atina’ya ve Avrupa’ya duyurmak için seçimlere katıldıklarını söyledi. Türk azınlığın çözüme kavuşturulmayan sorunlarına dikkat çeken Asafoğlu, son günlerde azınlık gündeminde yer alan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği hakkında verilen kapatma kararına da değindi.

Asafoğlu, seçmene 9 Haziran Pazar günü sandığa giderek seçime katılma ve partilerine destek verme çağrısında bulundu.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu