Batı Trakya HaberEditörün Yazıları

HDP İle Kol Kola Yürüyen Andrulakis, Seçimlerde Azınlıktan Oy Bekliyor!

Başkan Andrulakis, PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’ye desteğini her fırsatta açıklamaktan ve Avrupa Parlamentosu’nda dahi dile getirmekten asla geri kalmıyor.

PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’ye desteğini her platformda açıkça ifade eden Andrulakis, Türk Azınlığın oylarını büyük olasılıkla şu aşağıdaki Milletvekili adaylarına verilmesini talep etmeye hazırlanıyor! Tabii ki Azınlık insanı bunu da yerse artık!

Rodop’tan İlhan Ahmet ve Sibel Mustafaoğlu’nu, İskeçe’den de Dr. Hüseyin Baltacı ve Burhan Baran’ı gelecek seçimlerde Milletvekili adayı olarak Batı Trakya Türk Azınlık insanının önüne sürmesi beklenen Andrulakis, “Türkiye düşmanlığına” tam gaz devam ediyor.

Başkan Andrulakis, PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’ye desteğini her fırsatta açıklamaktan ve Avrupa Parlamentosu’nda dahi dile getirmekten asla geri kalmıyor. Varsa yoksa Demirtaş, varsa yoksa HDP! Türkiye’ye karşı gizli ve sinsi vede son zamana açıktan yapılan ittifak bu olsa gerek.

PASOK-KINAL Başkanı Nikos Andrulakis daha partisine Başkan seçilmezden önce de Türkiye’ye karşı takındığı tavrı ile biliniyordu. Her fırsatta Türkiye aleyhinde açıklamalarda bulunan Andrulakis, bu defasında partisinin Atina’da geçtiğimiz hafta sonu 3. Kongresinde yaptığı konuşmada, iç siyasetin yanı sıra HDP’ye de teşekkür etti.

Gelelim henüz hafta sonu Atina’da yapılan 3. Kongreye.

Partisinin 3. Kongresinde yaptığı konuşmada HDP’ye teşekkür eden Andrulakis, HDP’nin Kongreye gönderdiği başarı ve selamlama mesajına değindi ve şöyle dedi:

“Temennim, otoriter Erdoğan rejimi altında yaşadıkları zorluklara karşı direnç gösterirler ve dünya kültürünün bir anıtı olan Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesini kınayan tek parti olduğunu da Yunanlılar olarak unutmuyoruz.” İfadelerini kullandı.

PASOK-KINAL Başkanı Nikos Andrulakis 21 Ocak 2021 tarihinde de Avrupa Parlamentosunda şu konuşmayı yaptığını bir hatırlayalım:

“Demirtaş, Erdoğan’ın rehinesidir. Tutuklanmasından kısa bir süre önce Brüksel’i son ziyaretinde şunları söyledi: “Beni neyin beklediğini biliyorum ama halkımın yanına dönmekten kendimi alıkoyamıyorum.”

4 yıldan bu yana yargılanmadan cezaevinde kalıyor. Onunla birlikte milletvekilleri, seçilmiş belediye başkanları ve yöneticiler de yargılanıyor.

HDP sadece Kürt yanlısı bir parti değil, daha geniş ilerici güçleri etrafında birleştiren ve mevcut Türkiye Cumhurbaşkanı’nın otoriterliğine tahammül etmeyen bir parti. İşte bu yüzden Erdoğan onları acımasızca vuruyor.

Şimdi onun yanında durma sırası bizde, sözde değil, eylemde ve bu yüzden Mart Avrupa Konseyi’nde değerlendirileceksiniz. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi takip etmemiz gereken yolu göstermiştir.”

Ey Azınlık insanı!

Hatırlandığın her seçim zamanlarında seni “torbada keklik” gören Atinalı siyasiler ve Batı Trakya’daki uzantıları yine senin oyuna göz dikti! Sandık önüne konduğu zaman eğer oy kullanmaya gidersen, Andrulakis Başkanı sakın ama sakın unutma!

O bir HDP, PKK dostu olduğunu açıkça gösteriyor! Ve aynı zamanda söyledikleri onu “Türkiye düşmanı” olduğunu açıkça ortaya koyuyor! Oysa genç bir siyasetçi olarak ondan beklentimiz, Yunanistan-Türkiye arasında iyi komşuluk ve dostluk ilişkilerini başlatmasıdır. Ancak şimdiye kadar sergilediği görüntü beklentilerimizin çok ama çok ötesinde kalıyor.

Batı Trakya’dan göstereceği Milletvekili adaylarına gelince de, zamanı geldiğinde gerekeni elbette yazacağız ve çizeceğiz. Bu Azınlığa kim yalan söylemiş, kim Azınlık üzerinden siyaset yapmayı bir geçim kaynağı ve meslek olarak görmüş, hepsini zamanı geldiğinde çarşaf çarşaf yazacağız.

Neden mi?

Kişilere ve adaylara garezimiz yok! Küçük işlerle uğraşmıyoruz. Mesele Batı Trakya Türk Azınlığı’nın çıkarlarıysa eğer biz yazarız! Nasıl Yunanistan devleti son döneme Azınlığı adeta boğuyorsa ve Parlamentoya Milletvekili olarak gönderdiğin bazılarının ağzından çıt çıkmıyorsa, işte o zaman onları artık evlerine gönderme zamanı geldi ve geçti. Bu seçimlerde koltuk sevdası değil, Azınlık için elini taşın altına koyacak bir adaya veya adaylara ihtiyaç var. Partilerin “kuklaları” Kolonaki’de kahve içmeye gitsin!

Uyan EY TERTEMİZ Azınlık insanım! “KUL-LA-NI-LI-YOR-SUN!!!!”

BİRİLERİNİ YILLARCA BAŞINA “VEZİR” YAPTIN!

ŞİMDİ DE GEREKENİ YAPMA ZAMANIDIR!!!

Haberin devamını oku

2 Yorum

  1. kesinlikle çok haklısınız. azınlık sürü psikolojisinden kurtulup senelerdir bizdenmis gibi gözüküp bizden olmayanları paketlemesi lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu