
Batı TrakyaBatı Trakya Haber
Haydi Gençler! Bu Pazar Kartalkaya’da Koşuyoruz!
Etkinlik her yıl olduğu gibi, saat 17:00'da Rodop iline bağlı Semetli köyü Kartalkaya mevkiinde gerçekleşecek.
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kır Koşusu bu yıl 15 Haziran Pazar günü Kartalkaya’da gerçekleşecek.
Etkinlik her yıl olduğu gibi, saat 17:00’da Rodop iline bağlı Semetli köyü Kartalkaya mevkiinde gerçekleşecek.
Etkinliğe katılacak ve dereceye girecek olan koşucu gençlrimize çeşitli hediyelerin de verileceği kır koşusu için kayıtların etkinlik günü büyük koşu alanında yapılacağı kaydedildi.
Gün boyunca sürecek olan etkinlikler çerçevesinde koşuların yanı sıra saz ekibi konseri, folklor ekiplerinin gösterisi akabinde yemek ikramının yapılacağı belirtildi.
