Yunanistan Haber

Yunanistan, K. Makedonya ve Bulgaristan Komandolarına Eğitim Verdi

Yunanistan, Kuzey Makedonya ve Bulgaristan ordusuna ait komandolara özel harp senaryoları konusunda eğitim verdi.

“Ortak Ateş Gözlemciliği Kursu” (JFO Course) eğitim programı kapsamında Yunanistan, Kuzey Makedonya ve Bulgaristan ordusuna ait komandolara özel harp senaryoları konusunda eğitim verdi.

6 Şubat 2023 Pazartesi – 24 Şubat Cuma tarihleri ​​arasında Atina’da Nea Peramos’ta bulunan Özel Kuvvetler Eğitim Merkezi tesislerinde “Ortak Ateş Gözlemciliği Kursu” (JFO Kursu) başlıklı eğitim programı gerçekleştirildi.

Eğitime, Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı tarafından yeni oluşturulan Özel Harp Komutanlığı ve Özel Kuvvetler Birimleri, Kara Kuvvetlerinin Özel Harekat Kuvvetleri Subay ve Astsubayları ile Bulgaristan ve Kuzey Makedonya’dan askeri personel katıldı.

JFO Kursu, Yunan Silahlı Kuvvetlerinin Özel Harp alanındaki genel planlaması bağlamında planlanan ve yürütülen, Yunanistan Silahlı Kuvvetlerinin dost ve müttefik ülkelerle uluslararası işbirlikleri ağının bir parçası olarak uygulanıyor.

Eğitim kursu, Kara ve Deniz bombardımanı ateş yönünün eğitimi, yakın hava desteği ve hava izolasyon görevlerine yönelikti.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu