Batı TrakyaBatı Trakya HaberEditörün Yazıları

Yassıköy Belediyesi Azınlık Köylerinde “Farklı Tarz Hizmetlerine” Arabacıköy’den Başladı!

Yassıköy (İasmos) Belediyesi hizmet anlamında benimsediği yeni bir tarzı uygulamak üzere kolları sıvadı ve ilk olarak Azınlık köyü olan Arabacıköy (Amaksades) camii önüne oldukça “KOCAMAN” harflerden oluşan yazılı tabelayı dikmekle başladı.

Tabii ki Belediye yönetimi farklı alanlarda vatandaşlara yönelik hizmet faaliyetlerine 7-24 aralıksız devam ediliyor. Bunu da belirtmekte fayda var. Bu çalışmaları yapan tüm ekibe gerçekten KOCAMAN bir BRAVO-TEBRİKLER!

Ancak bu şekilde yazılı bir tabela şu an gerekli miydi? İhtiyaç mıydı? Onun kararını siz okuyucularımız verecek.

Son döneme Türkiye’den Batı Trakya’ya akın eden ve Azınlık köylerini de dolaşan Türk turistler “AMAKSADES” köyünün Türkçe isminin “ARABACIKÖY” olduğunu nereden bilecek ki?

Okurlarımız bizi arayarak şu soruyu yönelttiler;

“Acaba Yassıköy Belediyesi Başkanı ve ekibi köyün Türkçe ismi de yazabilecek midir?” Elçiye zeval olmaz ama…..Biz okuyucularımızın sorusunu ilettik. Bundan sonrası ilgili makamlara kaldı.

Bizler de bu yenilikçi ve farklı hizmeti BİRLİK Gazetesi olarak siz değerli okurlarımız ve izleyicilerimiz için derledik.

Bundan sonra darısı diğer köylerin başına gelir mi??? bilinmez ama böyle bir hizmeti şimdiye kadar Batı Trakya’da bir başka Azınlık Belediye Başkanı yapmamıştı. Harika olmuş……….

Belediye Başkanı Caner İmam ve ekibini…….

Tebrik ediyoruz!……..

Yaşasın Yassıköy Belediyesi……..

“Kırk Yıllık Kani Olur mu Yani“

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu