Yunanistan Haber

Silah Dolu Bir Gemi Daha Dedeağaç’a Geliyor

NATO'nun Rusya sınırına giden askeri teçhizatla dolu bir başka büyük ABD nakliye gemisinin önümüzdeki ay Dedeağaç limanına yanaşması bekleniyor.

NATO’nun Rusya sınırına giden askeri teçhizatla dolu bir başka büyük ABD nakliye gemisinin önümüzdeki ay Dedeağaç limanına yanaşması bekleniyor.

Bir aydan kısa bir süre içinde, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri için silah ve teçhizat taşıyan büyük bir nakliye gemisi, ABD’nin askeri yükünün geçişi için aktif olarak kullandığı Yunanistan’ın Dedeağaç limanına varacak.

ARC INTEGRITY nakliye gemisinden bahsediyoruz. 12 Mayıs’ta Dedeağaç limanına varacak. Charleston kargo gemisi, Kuzey Carolina ve Dundalk, Baltimore limanlarından askeri teçhizatı şu an itibariyle yüklemiş durumda. 26 Nisan’da Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılarak Akdeniz’e doğru yola çıkacak olan gemi, 10 Mayıs’ta Karadağ’ın Bar limanına yanaşacak. Burada silah indirdikten sonra demir alarak Dedeağaç limanına gelmek üzere denize açılacak. Silah dolu geminin 12 Mayıs tarihinde Dedeağaç’ta olması bekleniyor.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu