Yunanistan Haber

Milletvekili Burhan Baran’ın Dokunulmazlığı Kaldırıldı

Yunanistan Parlamentosu, aralarında Bağımsız İskeçe Milletvekili Burhan Baran’ın da bulunduğu dört Milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını onayladı.

Yunanistan Parlamentosu, aralarında Bağımsız İskeçe Milletvekili Burhan Baran’ın da bulunduğu dört Milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını onayladı.

Genel Kurulda yapılan oturumda, Milletvekilleri Markos Kafourou, Hristina Starakas, Haris Mamoulakis ve Burhan Baran’ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karar verdi.

Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili Markos Kafouros’un dokunulmazlığının kaldırılması, Kafouros’un Süt Ürünleri Kooperatifleri Birliği başkanı statüsünde olduğu 2018 yılında işlendiği iddia edilen hakaret suçuyla ilgili olduğu belirtiliyor.

PASOK Partisi Hristina Staraka’nın dokunulmazlığının kaldırılması, 2018 yılında Etoloakarnania Eyalet Başkan Yardımcısı olarak işlediği iddia edilen görevi ihlal suçuyla ilgili olduğu belirtiliyor.

SİRİZA Milletvekili Haris Mamoulakis’in dokunulmazlıktan feragat talebi, 2018 yılında bir alacaklının çalışma mevzuatını ihmal ve ihlal etmesi nedeniyle insan yaralanmasıyla ilgili olduğu belirtiliyor.

Bağımsız Milletvekili Burhan Baran’ın dokunulmazlığın kaldırılması talebi, 2019 yılında mal beyanının verilmemesiyle ilgili olduğu belirtiliyor.

Son olarak Genel Kurul, resmi gizliliği kullanma suçuyla ilgili olan Yunan Çözümü Başkanı Kiriakos Velopoulos’un dokunulmazlığının kaldırılması talebini ise reddetti.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu