Yunanistan Haber

Mikonos Adasında Polis Hırsızlıktan Yakalandı

Hırsızlıkla suçlanan bayan polis memuru Yunanistan Emniyet Teşkilatı Başkanının emriyle açığa alındı.

Mikonos adası polis merkezinde görev yapan bir bayan polis memuru, nezarette tutuklu olarak bulunan bir bayanın zincirini çalmaktan dolayı meslektaşları tarafından yakalanarak Savcılığa sevk edildiği ileri sürüldü.

Her şey Mikonos adası polis merkezinde yabancı uyruklu gözaltında tutulan bir bayanın kişisel eşyalarının bulunduğu çantasındaki zincirin eksik olduğunu polise şikayet etmesiyle başladı.

Bu şikayet üzerine polis merkezindeki memurlar video kayıtlarını inceledi ve elini mahkumun çantasına sokan ve zinciri alan kişinin bayan polis memuru olduğunu tespit etti.

Ancak bayan polis memuru, polis memurlarının aile içi şiddet olaylarıyla nasıl başa çıkılacağı konusunda eğitilmek üzere bir seminer için Atina’daydı. Mikonos polis merkezi yetkilileri durumu Yunanistan Emniyet Teşkilatı içişleri departmanına bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen polisler seminer sırasında bayan polisi tutukladılar ve onu Mikonos’taki polis karakoluna götürdüler. Hakkında bir dava dosyası açıldı ve Siros adası Savcısına sevk edildi.

Hırsızlıkla suçlanan bayan polis memuru Yunanistan Emniyet Teşkilatı Başkanının emriyle açığa alındı.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu