Batı TrakyaBatı Trakya Haber

İskeçe’de Facia 4 Ölü 6 Yaralı

Bu sabah erken saatlerde İskeçe-Okçular karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Bu sabah erken saatlerde İskeçe-Okçular karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Eski İskeçe-Kavala karayolu üzerinde bir otobüsün bir araba ile kafa kafaya çarpışması sonucu ölümcül bir trafik kazası meydana geldi. Pazar sabahı saat 08.00 sıralarında Karasu Nehri Okçular köyü yakınlarında 5 kişinin bulunduğu bir aracın kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen otobüsün altına girmesi sonucu meydana gelen kazada ilk bilgilere göre 4 kişi öldü, otobüsteki işçilerden 6 kişi de yaralandı.

Yaşanan kazada 5 kişiden dördünün kaza yerinde hayatını kaybedenlerden 2 kadın iki erkekten üçünün (2 erkek 1 kadın) Eğriboz (Evia) adasından olduğu belirtiliyor.

Kazada parçalanan ve adeta demir yığınına dönen araçla çalıştıkları bir şirketin etkinliğine katılmak üzere Eğriboz adası Halkida’dan İskeçe’ye gelen 3 erkek, Gümülcine’de üniversite öğrencisi olan Halkidalı bir bayan ve yabancı uyruklu bir bayanla birlikte katıldıkları etkinlikten sabah erken saatlerde dönerken, yine aynı şirkette çalışan işçileri vardiya değişimi için götüren otobüsle çarpıştıkları ifade ediliyor. Kazada hayatını kaybedenlerin 22 ile 28 yaş arasında oldukları belirtiliyor.

blank

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu