Batı TrakyaBatı Trakya Haber

İskeçe Ova Bölgesi Soydaşları Başkonsolos Ünal’ı Misafir Etti

İskeçe ova bölgesindeki soydaşları Başkonsolos Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendiyi misafir etti.

İskeçe ova bölgesindeki soydaşları Başkonsolos Ünal ve eşi İlayda Ünal hanımefendiyi misafir etti.

Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal eşi İlayda Ünal hanımefendi ile birlikte İskeçe’nin ova bölgesinde Zeynelli, Göynüklü ve Gencerli köylerini ziyaret etti. Başkonsolos İnal ve eşi Ova bölgesi soydaşları tarafından yoğun bir sevgi ve samimiyetle karşılandı.

Başkonsolos Ünal ilk olarak Zeynelli köyüne giderek burada Cuma namazını soydaşlarıyla birlikte kıldı. Cuma namazı sonrası Başkonsolos ve beraberindeki heyet köy kadınlarının hazırladığı yemeğe katıldı.

Başkonsolos Ünal’ın eşi İlayda Ünal hanımefendi, Müftü Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa ile birlikte köy kadınlarıyla buluşarak sohbet etme fırsatı buldu.

Başkonsolos Ünal Zeynelli köyü ziyaretinin ardından Göynüklü köyüne geçti. Köy kahvesine giden Başkonsolos Ünal burada soydaşlarıyla buluştu kendisine ikram edilen Türk kahvesi eşliğinde sohbet etti.

Son olarak Başkonsolos Ünal’ın ova bölgesi ziyareti Gencerli köyüyle devam etti. Köyde halkla sohbet etme imkanı bulan Başkonsolos Aykut Ünal, kendisine ve eşine gösterilen samimi saygı, sevgi ve misafirperverlikten dolayı  bölgedeki tüm soydaşlarına teşekkür etti.

Başkonsolos Aykut Ünal’ın ova bölgesi ziyaretinde İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, İnhanlı (Topiros) Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Cem Salihoğlu, İnhanlı Belediye Meclis Meclis Üyesi Sunay Hüseyinoğlu, İskeçe Ova Kardeşlik Derneği Başkanı Ömer Muzafferoğlu, DEB Partisi Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer ve bölgedeki mütevelli heyeti üyeleri ve soydaşlar hazır bulundu.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu