Batı TrakyaBatı Trakya Haber

Haydi Gençler! “Kimliğini-Kültürünü Koru, Geleceğini İnşa Et”

Bu kapsamda haftanın belirli günlerinde İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Spor Sitesinde; Robotik, Satranç, Futbol, Voleybol ve Basketbol dersleri verilecektir.

İskeçe Azınlık Ortaokulu–Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği, öğrenciler için yeni projelere imza atıyor, yaz tatili boyunca öğrencilere yönelik sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirecek.

İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU – LİSESİ ENCÜMEN HEYETİ  – OKUL AİLE BİRLİĞİ

EĞİTİME VE ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK PROJESİ

“Kimliğini – Kültürünü Koru, Geleceğini İnşa Et”

İskeçe Azınlık Ortaokulu–Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği, başlattığı “Eğitime ve Öğrencilerimize Destek Projesi” çerçevesinde yaz tatili boyunca öğrencilere yönelik sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirecek.

Bu kapsamda haftanın belirli günlerinde İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Spor Sitesinde; Robotik, Satranç, Futbol, Voleybol ve Basketbol dersleri verilecektir.

Başvurular 16–30 Haziran 2025 tarihlerinde gerçekleştilecek. Faaliyetler ücretsiz olup isteyen tüm öğrencilerimiz derslere katılabilecek.

YAZ TATİLİ BOYUNCA SPOR ve KÜLTÜR FAALİYETLERİ

-ROBOTİK DERSLERİ BAŞLIYOR

-SATRANÇ DERSLERİ BAŞLIYOR

-FUTBOL DERSLERİ BAŞLIYOR

-VOLEYBOL DERSLERİ BAŞLIYOR (kız – erkek takımları)

-BASKETBOL DERSLERİ BAŞLIYOR

Başvurular: 16 Haziran – 30 Haziran

Etkinlikler İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Spor Sitesinde Yapılacaktır.

Başvurular için:

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliği Üyeleri

Telefonlar: 2541028492 , +30 698 796 1625 , +30 6977657108 , +30 697 532 8918

E-mail: encumeniaol@gmail.com , silgon1965oab@gmail.com

 

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu