Yunanistan Haber

ERT3, Objektifini Güneydoğu Avrupa’daki Ülkelere Çevirdi

Yunan Devlet Televizyonu ERT3, objektifini Güneydoğu Avrupa'daki ülkelere çevirdi.

Yunan Devlet Televizyonu ERT3, objektifini Güneydoğu Avrupa’daki ülkelere çevirdi.

Yunan Devlet Televizyonu ERT3 yapımı olan ve Güneydoğu Avrupa’daki güncel olayları konu alan “SINIRLAR” adlı yeni programı başlıyor.

Yunan Devlet Televizyonu ERT3, Güneydoğu Avrupa’nın daha geniş bölgesindeki güncel olayları izleyerek izleyicisiyle buluşturacağı “SINIRLAR” adlı yeni haftalık bilgi programı bu akşam 22 Eylül saat 19:00’da gösterime giriyor.

Program her Cuma saat 19.00’da ERT3’te ve her Cumartesi saat 14.00’te ERTNEWS’te ekrana gelecek.

“SINIRLAR” adlı yeni program, ERT3 kanalı uluslararası haber ekibinin ve söz konusu ülkelerdeki muhabirlerinin yapımıdır.

“SINIRLAR” adlı yeni programın baş editörü ve sunucusu bayan Kalli Zarali bu yeni yapım ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

blank

“Program, Güneydoğu Avrupa ülkelerine açılan bir pencere, onları daha iyi tanıyacağız, siyaseti, güncel olayları öğreneceğiz, aynı zamanda Balkanlar’daki sıradan insanların sorunlarını, hayallerini ve günlük yaşamını da öğreneceğiz.

Bu çalışmamız ERT3’ün kimliğine, Selanik’te kurulduğu zamanki kamu televizyon kanalının orijinal hedeflerine bir geri dönüştür. Güneydoğu Avrupa ülkelerinin Avrupa’da ağır bir tarihi var, onlar da kendi geleceklerini takip etmeye çalışıyorlar, onları programda görüyoruz ve bugün nasıl ilerlediklerini kaydediyoruz.

Bugünkü ilk bölüm, aynı zamanda 87. Selanik Enternasional Fuarı’nın onur ülkesi komşu olan, son yıllarda teknoloji alanında da birçok başarıya imza atan Bulgaristan’a adanmıştır.”

Program adı “SINIRLAR”

Genel Yayın Yönetmeni – Sunum: Kalli Zarali

Röportaj-Hazırlama: Nikos Pelpas, Nikos Fragopoulos, Panagiotis Barkas, Elena Tsiotas, Christina Siganidou, Şerif Mehmet.

Yönetmen: Tilemachos Koemtzopoulos

Yapım: Dimitris Frastanlis

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu