Yunanistan Haber

Dr. Çetin Mandacı’dan İstanköy’de (Kos) Oturma Eylemi

İskeçe eski milletvekili doktor Çetin Mandacı, görev yaptığı hastanede tek kişilik oturma eylemi yaptı.

İskeçe eski milletvekili doktor Çetin Mandacı, görev yaptığı hastanede tek kişilik oturma eylemi yaptı.

İstanköy (Kos) Devlet Hastanesinde çalışan İskeçe eski milletvekili doktor Çetin Mandacı, hastanedeki eksikliklere ve olumsuzluklara dikkat çekmek amacıyla hastane bahçesinde tek başına bir oturma eylemi yaptı.

Dr. Mandacı oturma eylemini Olay dün (23 Haziran Cuma) yaşandı. Daha önce İskeçe ili milletvekilliği yapan kalp doktoru Çetin Mandacı görev yaptığı İstanköy hastanesindeki şartlara dikkat çekmek ve yardım talebinde bulunmak amacıyla oturma eylemi yaptı. Hastanenin bahçesinde elinde tuttuğu Yunanca “Sınırıma ulaştım, yardım istiyorum” pankartıyla yaşanan sorunlara dikkat çekmeye çalıştı.

Mandacı, bölgedeki yerel basına konuştu. Hastanenin şartlarının olması gerekenin çok uzağında olduğunu ifade eden Dr. Mandacı, sekiz aydır ayda 25 gün nöbet tuttuğunu belirtti. Mandacı, hastanenin Kardiyoloji Bölümünde görev yapan tek doktor olarak kaldığını ifade etti. Hastane içinde “gruplaşmaların” varlığına da değinen Mandacı, bazı doktor, hemşire ve müdürlerin adeta hastane içinde gruplaşmaya gittiğini kaydetti. Çetin Mandacı, hastane yönetimini uyarmasına rağmen sorunlara karşı ilgisiz davrandığını ifade etti.

Haberin devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu