Yunanistan Haber

Partinin İsmini Açıkladı, “YUNANLILAR” Partisi

İlias Kasidiaris, yeni kurduğu siyasi partiye “YUNANLILAR” ismini verdi.

Daha önce aşırı sağ “Altın Şafak” (Hrisi Avgi) Partisi sözcüsü ve milletvekili olan İlias Kasidiaris, yeni kurduğu siyasi partiye “YUNANLILAR” ismini verdi.

İlias Kasidiaris yayınladığı videoda, ilk hedefin bir sonraki Parlamentoda gerçek bir ulusal muhalefete sahip olmak ve büyük, özgür ve güçlü bir Yunanistan vizyonu yaratmak olduğunu savunuyor. Dolayısıyla da partisinin Yunanistan’da her kesime hitap ettiğini ve bu yüzden partinin ismini “YUNANLILAR” olarak koyduğunu belirtiyor.

Ünlü aşırı sağ söylemini yineleyen İlias Kasidiaris, siyasi sorumluluğun ağırlığı göz önüne alındığında, bunu Helenizm’in tüm Yunanistan genelinde hayatta kalması ve yeniden doğuşu için bir hareket ve modern bir ulusal parti olacağını ileri sürüyor.

 

Haberin devamını oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu