
Atina-Lamia Arasına Kar Engeli
Yarın Çarşamba sabahı saat 07:00'ye kadar ulaşıma kapandı.
Atina-Lamia arası E 75 karayolu aşırı kar yağışı nedeniyle yarın Çarşamba sabahı saat 07:00’ye kadar ulaşıma kapandı.
Aşırı kar yağışı nedeniyle araç kullanıcılarının güvenliği açısından bu akşam 19:45 civarında Atina-Lamia arası E 75 karayolu, yarın Çarşamba sabahı saat 07:00’ye kadar tamamen tüm araçlara ulaşıma kapandı. Sabah 07:00’dan itibaren yeniden ulaşıma açılacağı belirtiliyor.
Kar ve soğuk iki can aldı
Öte yandan kötü hava koşulları Yunanistan’da iki can aldı. Eğriboz (Evia) Adası’nın bir köyünde yaşayan 80 yaşındaki kişinin, yoğun kar yağışı nedeniyle evinde mahsur kaldığı belirtildi. Durumun pazar günü yetkililere bildirildiği ancak kurtarma ekiplerinin aynı gün içinde eve ulaşamadığı aktarılan haberlerde, ekiplerin, bu sabah söz konusu kişinin cansız bedenine ulaştığı bilgisi paylaşıldı.
Diğer yandan, Girit Adası’nda hayvanlarını beslemeye giden 56 yaşındaki bir kişinin de karda mahsur kalarak yaşamını yitirdiği kaydedildi.