Ελληνικά Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία νέα πτητική δοκιμή του Bayraktar AKINCI

Πρόκειται για τη δεύτερη πτητική δοκιμή του δεύτερου πρωτοτύπου του επιθετικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Πρόκειται για τη δεύτερη πτητική δοκιμή του δεύτερου πρωτοτύπου του επιθετικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία δεύτερη πτητική δοκιμή του δεύτερου πρωτοτύπου του επιθετικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους (TİHA) Bayraktar AKINCI που ανέπτυξε με εγχώριες και εθνικές δυνατότητες η εταιρεία BAYKAR.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε στο Πτητικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Bayraktar AKINCI που βρίσκεται στη Διοίκηση Αεροδρόμιου του Τσόρλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από την BAYKAR η πτητική δοκιμή του δεύτερου πρωτοτύπου του επιθετικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους Bayraktar AKINCI πραγματοποιήθηκε υπό τη διοίκηση του τεχνικού διευθυντή της εταιρείας, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ.

Το Bayraktar AKINCI εκτέλεσε πτήση για 2 ώρες και 26 λεπτά σε υψόμετρο 20.000 πόδια (περίπου 6,1 χλμ.) κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για τη δεύτερη πτητική δοκιμή του δεύτερου πρωτοτύπου του επιθετικού ΜΕΑ και συνολικά για την τέταρτη και των δυο πρωτοτύπων. Η πρώτη πτήση του πρώτου πρωτοτύπου του Bayraktar AKINCI πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2019 και διήρκησε 16 λεπτά.

Στις 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη πτήση διάρκειας 1 ώρας και 6 λεπτών για δοκιμή επαλήθευσης συστήματος. Στόχος είναι η πρώτη παράδοση να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της φετινής χρονιάς.

Στο Κέντρο Έρευνας, Ανάπτυξης και Παραγωγής Εθνικών Εξοπλισμένων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Baykar συνεχίζεται η διαδικασία ολοκλήρωσης του τρίτου πρωτοτύπου του προγράμματος επιθετικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους Bayraktar AKINCI.

Στη συνέχεια το τρίτο πρωτότυπο θα μεταφερθεί στη Διοίκηση Αεροδρομίου Τσόρλου για να πραγματοποιήσει πτητικές δοκιμές.

Haberin devamını oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu