Ελληνικά Νέα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών στον κόσμο.

Το “Πρόγραμμα Υποτροφιών Τουρκίας”, ξεχωρίζει ως το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών στον κόσμο.

Προσφέροντας ευκαιρίες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης στα πανεπιστήμια της Τουρκίας σε φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι αιτήσεις προγράμματος της «Προεδρίας για Τούρκους του Εξωτερικού και Συναφών Κοινοτήτων» για το 2021 ξεκίνησαν στις 10 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος του YTB, Abdullah Eren, «για το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών στον κόσμο, και φέτος περιμένουμε έντονο ενδιαφέρον», είπε.

Ο Πρόεδρος του YTB Eren, «ως “Μεγάλο Φοιτητικό Πρόγραμμα” οι “Υποτροφίες Τουρκίας” άνοιξαν το εμπορικό σήμα με τις παγκόσμιες απαιτήσεις στο επίσημο διεθνές πρόγραμμα υποτροφιών φοιτητών, έτσι δείχνοντας ότι όλο και περισσότερα κάθε χρόνο να αυξάνεται» και συνέχισε:

«Το 2012, το “Πρόγραμμα Υποτροφιών Τουρκίας” έλαβε 42 χιλιάδες αιτήσεις, το 2019, από 167 χώρες του κόσμου έλαβε 145 χιλιάδες 700 αιτήσεις. Τέλος, το 2020 παρά τις πανδημικής κρίσης, έλαβε ρεκόρ αιτήσεων με 156 χιλιάδες αιτήσεις από 172 χώρες.

Για το 2021 για της υποτροφίες σε υποψηφίους από όλο τον κόσμο άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου, και θα λήξουν στις 20 Φεβρουαρίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν της αιτήσεις τους μέσω τις σελίδας www.turkiyeburslari.gov.tr. Οι εφαρμογές είναι ανοιχτό σε υποψηφίους που θέλουν να σπουδάσουν σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Το “Πρόγραμμα Υποτροφιών Τουρκίας”, ξεχωρίζει ως το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών στον κόσμο, με ευκαιρίες όπως τοποθέτηση πανεπιστημιακού τμήματος, μηνιαία υποτροφία, πανεπιστημιακή αμοιβή, ασφάλιση υγείας, διαμονή σε κοιτώνες, επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προγράμματα και εισιτήρια πτήσεων μετ ‘επιστροφής».

Τέλος ο κύριος Abdullah Eren τόνισε ότι, «οι υποψήφιοι που σπουδάζουν στη χώρα μας με υποτροφίες, μετά την αποφοίτησή τους στις χώρες τους αναλαμβάνουν σημαντικά καθήκοντα και πόστα, και αυτοί οι μαθητές μιλούν εθελοντές είναι η Τουρκία, ενώ συμβάλλουν στις σχέσεις μεταξύ των χωρών μας ως πρεσβευτές και καταβάλουν επίσης σημαντικές προσπάθειες για την επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων».

Κάνε αίτηση τώρα εδώ.

www.turkiyeburslari.gov.tr

 

Haberin devamını oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu