Ελληνικά Νέα

«Θέλουμε η Ελλάδα να επιστρέψει την ιθαγένεια σε 60 χιλιάδες Τούρκους της Δ. Θράκης»

«Και εμείς απαιτούμε από τη χώρα μας να επιστρέψει την ιθαγένειά τους σε 60 χιλιάδες Τούρκους της Δυτικής Θράκης.»

Η Νέοι που ανήκουν στην Ελληνορθόδοξη μειονότητα σχεδιάζουν την εγκατάσταση τους στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και οι Τούρκοι Δυτικής Θράκης, θύματα του 19ου άρθρου αναμένουν την επιστροφή της Ελληνικής τους υπηκοότητας.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, σχολιάζοντας την είδηση τις εφημερίδας Μπιρλίκ σχετικά με την “Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινοπολιτών” (Ec.Fe.Con.), βοηθά τους νέους Έλληνες που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Ιστάνμπουλ και να ενταχθούν στην Ελληνορθόδοξη μειονότητα δήλωσε τα εξής:

«Και εμείς απαιτούμε από τη χώρα μας να επιστρέψει την ιθαγένειά σε 60 χιλιάδες Τούρκους της Δυτικής Θράκης.»

«Στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας που καθορίστηκε με τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης του 1923, τα ίδια δικαιώματα παραχωρήθηκαν στην Τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης στη χώρα μας την Ελλάδα και στην Ελληνορθόδοξη μειονότητα στην μητέρα πατρίδα μας την Τουρκία και η μοίρα τους συνενώθηκε.

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινοπολιτών ενθαρρύνει τους νέους Έλληνες ως προς την εγκατάσταση τους στην Ιστάνμπουλ και την ένταξή τους στην Ελληνορθόδοξη μειονότητα με το πρόγραμμα που διεξάγει σε συνεργασία με την μητέρα πατρίδα μας.

Και εμείς απαιτούμε από τη χώρα μας, παίρνοντας ως παράδειγμα τη στάση της μητέρας πατρίδας, να επιστρέψει την ιθαγένειά σε 60 χιλιάδες Τούρκους της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι αδίκως στερήθηκαν την υπηκοότητά τους σύμφωνα με το καταργημένο άρθρο 19 του Ελληνικού Νόμου περί Ιθαγένειας.»

Haberin devamını oku

3 Yorum

  1. Από ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ όσοι από τη μουσουλμανική μειονότητα ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ και κατά παράβαση του ελληνικού νόμου θα τους αφαιρείται η ελληνική υπηκοότητα[ΓΙΑΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ(!!!)ΕΧΟΥΝ(!!!)]ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!

  2. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ όσοι από τη μουσουλμανική μειονότητα ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ,ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ,ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΗΓ ΑΛΤΑΫ(Α)…

  3. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ όσοι από τη μουσουλμανική μειονότητα ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ,ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ,ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΗ ΑΛΤΑΫ(Α)…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rastgele Haberler

Başa dön tuşu