Ελληνικά Νέα

«Eπιθυμούμε να ενεργοποιήσουμε ταχέως τα κανάλια του διαλόγου»

Εκ νέου ενεργοποίηση των καναλιών διαλόγου «το συντομότερο δυνατό», μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας επιθυμεί το τουρκικό ΥΠΕΞ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του με την οποία συγχαίρει τον ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την νίκη του στις χθεσινές εκλογές.

Σε γραπτή απάντησή του σε σχετικό ερώτημα, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι, ανέφερε “συγχαίρουμε τον ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ο νικητής των πρόωρων γενικών εκλογών στην Ελλάδα χθες (7 Ιουλίου) και κέρδισε το δικαίωμα να σχηματίσει κυβέρνηση”.

Με το σχηματισμό κυβέρνησης υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη, ευχόμαστε οι διμερείς μας σχέσεις να αναπτυχθούν περαιτέρω στη βάση της φιλίας μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού. Με αυτό το σκοπό, επιθυμούμε να ενεργοποιήσουμε ταχέως τα κανάλια του διαλόγου και να ξεκινήσουμε το συντομότερο τις επαφές μας ώστε να συζητήσουμε τα θέματα που υπάρχουν στην ατζέντα μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Daha Fazla Göster

İlhan Tahsin

BİRLİK Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni, Tek Rumeli TV. Yunanistan Temsilcisi.. Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi.. İnternet sitemizde yayınlanan, yazı\görseller tarafımıza(İlhan Tahsin) birlikgazetesi.org'a aittir. İzinsiz veya ''Kaynak'' belirtmeden kopyalama yapıp sitenizde sunum yapmak yasaktır.

İlgili Makaleler

Haber Hakkında Bir Yorum Bırak...!

avatar
  Subscribe  
Bildir
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı