Ελληνικά Νέα

AGROFEST Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας στα Αρριανά

Το AGROFEST Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας στις 26-27 Οκτωβρίου στα Αρριανά.

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Έρευνας σε συνεργασία με το Δήμο Αρριανών και του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου (DTİK) της Επιτροπής Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEİK), διοργανώνει το AGROFEST Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας στις 26-27 Οκτωβρίου 2019 στο χωριό Αρριανά του νομού Ροδόπης.

Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η συνένωση των αγροτών με τον επιχειρηματικό κόσμο του τομέα και συνεδρίαση μεταξύ όλων των συμβαλλομένων του αγροτικού τομέα για τα προβλήματα, το παρόν, το μέλλον και την ανάπτυξη των αγροτικών καλλιεργειών της ευρύτερης περιοχής.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο AGROFEST στις 26-27 Οκτωβρίου 2019:

*Συνέδρια για τα αγροτικά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αρριανών.

*Περίπτερα – έκθεση προϊόντων στο γήπεδο Αρριανών.

*Συναυλίες στο γήπεδο Αρριανών.

Στο Φεστιβάλ είναι προσκεκλημένοι οι αγρότες, ο επιχειρηματικός κόσμος του αγροτικού τομέα και όλος ο λαός.

Για τα πακέτα χορηγίας και περιπτέρων που ενδιαφέρεστε ή για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα Τηλ. 2531 304 298  ή  694 878 5259  ή  697 282 8241.

 

Daha Fazla Göster

İlhan Tahsin

BİRLİK Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni, Tek Rumeli TV. Yunanistan Temsilcisi.. Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi.. İnternet sitemizde yayınlanan, yazı\görseller tarafımıza(İlhan Tahsin) birlikgazetesi.org'a aittir. İzinsiz veya ''Kaynak'' belirtmeden kopyalama yapıp sitenizde sunum yapmak yasaktır.

İlgili Makaleler

Haber Hakkında Bir Yorum Bırak...!

avatar
  Subscribe  
Bildir
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı