Ελληνικά Νέα

25 μέλη του ΚΙΝΑΛ από τη Χίο κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους

Αντίθετοι με την απομάκρυνση του Βενιζέλου κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους στη Χίο.

Αντίθετοι με την απομάκρυνση του Βενιζέλου κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους στη Χίο.

Κατά της Φώφης Γεννηματά τάσσονται 25 μέλη του ΚΙΝΑΛ από τη Χίο, με αφορμή την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα την οποία και χαρακτηρίζουν «πλήγμα».

Τα 25 μέλη που στο παρελθόν έχουν διατελέσει στελέχη της Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Αντινομάρχες, Πρόεδροι κοινοτήτων κλπ) διαχωρίζουν την θέση τους από το ΚΙΝΑΛ και από την απόφαση της προέδρου του Φώφης Γεννηματά και διαφωνούν ξεκάθαρα με την απόφαση της.

Μάλιστα χαρακτηρίζουν αυταρχικό-αλαζονικό τον τρόπο της, ενώ θεωρούν ότι η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου αποτελεί πλήγμα για το κόμμα. Παράλληλα, τόνισαν ότι στηρίζουν την αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ όχι όμως και την ανεύθυνη και ασυνάρτητη πολιτική του.

To κείμενο των 25 μελών του ΚΙΝΑΛ από τη Χίο:

 

Daha Fazla Göster

İlhan Tahsin

BİRLİK Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni, Tek Rumeli TV. Yunanistan Temsilcisi.. Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi.. İnternet sitemizde yayınlanan, yazı\görseller tarafımıza(İlhan Tahsin) birlikgazetesi.org'a aittir. İzinsiz veya ''Kaynak'' belirtmeden kopyalama yapıp sitenizde sunum yapmak yasaktır.

İlgili Makaleler

Haber Hakkında Bir Yorum Bırak...!

avatar
  Subscribe  
Bildir
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı