Ελληνικά Νέα

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ Ομέρογλου είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Ο Τούρκος Πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου επισκέφθηκε μαζί με τον υποπρόξενο Ιμπραήμ Σακλί τον Περιφερειάρχη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του εκφράσει τις ευχές του για μια παραγωγική νέα θητεία στη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Οι κ. Μέτιος και Ομέρογλου συζήτησαν θέματα επιχειρηματικότητας, εμπορίου και τουρισμού και τόνισαν την ανάγκη να υπάρχει επικοινωνία και διασυνοριακή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τις όμορες τουρκικές Νομαρχίες σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας κ. Αμέτ Ιμπράμ και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κ. Μουλταζά Ταρκάν.

 

Daha Fazla Göster

İlhan Tahsin

BİRLİK Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni, Tek Rumeli TV. Yunanistan Temsilcisi.. Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi.. İnternet sitemizde yayınlanan, yazı\görseller tarafımıza(İlhan Tahsin) birlikgazetesi.org'a aittir. İzinsiz veya ''Kaynak'' belirtmeden kopyalama yapıp sitenizde sunum yapmak yasaktır.

İlgili Makaleler

Haber Hakkında Bir Yorum Bırak...!

avatar
  Subscribe  
Bildir
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı