Ελληνικά Νέα

Μια είδηση μα τόσο πολλοί μπορεί να παραμορφωθεί;

Δύο Phantom τις Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν στην Ξάνθη πάνω από τη Σμίνθη και το Γυμνάσιο.

Δύο Phantom τις Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν στην Ξάνθη πάνω από τη Σμίνθη και το Γυμνάσιο, αλλά μία μερίδα του τύπου στην Ελλάδα, άλλη μία φορά έδειξε πόσο μπορεί να παραμορφώσει μία είδηση. Και είναι κρίμα….

Ορισμένες εφημερίδες έγραψαν, Ηχηρό μήνυμα έστειλε η ΠΑ προς την Άγκυρα, η οποία μέσω του DEB έχει βάλει στο στόχαστρο την Θράκη.” 

Ενώ μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωινό της Πέμπτης τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Σμίνθης. Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έστειλε ένα ζευγάρι Fandom F-4E να πετάξουν πάνω από το σχολείο, στα ορεινά της Ξάνθης.

Ήταν μια πράξη ανταπόδοσης προς το σχολείο, σε συνέχεια της μαθητικής εκδρομής – επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, όπου οι μαθητές ξεναγήθηκαν και γνώρισαν από κοντά τις εγκαταστάσεις αλλά και τους πιλότους της αεροπορικής βάσης.

Έτσι από το πρωί μόλις οι μαθητές πληροφορήθηκαν τι πρόκειται να γίνει, είχαν τρελαθεί από χαρά. Περίμεναν με ανυπομονησία την “εξ ουρανού επίσκεψη” μη μπορώντας να κρύψουν την μεγάλη ευχαρίστηση τους, καθώς ήταν αυτοί πλέον οι “επίσημοι” αποδέκτες που για χάρη τους γίνεται η εκδήλωση.

Η έκπληξη των “Φαντομάδων” ολοκληρώθηκε με 2 χαμηλές διελεύσεις ακριβώς πάνω από το χωριό της Σμίνθης και στην συνέχεια αποχώρησαν για να επιστρέψουν στην βάση τους.

Daha Fazla Göster

İlhan Tahsin

BİRLİK Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni, Tek Rumeli TV. Yunanistan Temsilcisi.. Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi.. İnternet sitemizde yayınlanan, yazı\görseller tarafımıza(İlhan Tahsin) birlikgazetesi.org'a aittir. İzinsiz veya ''Kaynak'' belirtmeden kopyalama yapıp sitenizde sunum yapmak yasaktır.

İlgili Makaleler

Haber Hakkında Bir Yorum Bırak...!

avatar
  Subscribe  
Bildir
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı